Ve čtvrtek  21. září v 15 hodin na Masarykově náměstí v Benešově  odstartovala, již po čtvrté, soutěž  Splašené židle, kterou organizoval Rytmus Střední Čechy. Atmosféru podtrhovala kapela LemRoucha se svými vlastními skladbami. I přes zamračené nebe se na náměstí sešlo mnoho  diváků. Všichni měli možnost osvěžit se pivem Ferdinand. Samotný závod jelo 9 družstev. Boj to byl vyrovnaný, přestože se na trati objevila 3 upravená židlo-vozidla, která bylo těžké udržet na dráze. Jen za team NAVIMED, pana MUDr. Navrátila jela dvě družstva na ďábelských strojích, které řídili studenti gymnazia. Závod se jel systémem vyřazování  a do finále se probojovali jen ti nejrychlejší.

Jako třetí dojeli majitelé Restaurace U Černého koně Hanka Novotná a Lukáš Vaníček.Po nich se na druhém místě umístili akční soutěžící v hokejových dresech a přilbách Ondřej Lukáč a Michal Molnár za Městská sportovní zařízení s.r.o.. Ti propůjčovali soutěži opravdovou soutěžní atmosféru. Na stupni vítězů pak stanuli Kamil Moudrý a Vanda Šedivá, kteří jeli za společnost Oční optika Moudrá- Šedivá s.r.o.. Za první místo s časem 29:47 sekund si odnesli první cenu – let balónem od společnosti E- balon.  Zajímavostí  zůstává, že tento team vyhrál i cenu za nejrychlejší čas a rovněž vyhrál tipovací soutěž diváků, kdy si tipnul čas, který sami zajeli jako nejrychlejší dvojice. Získali tak tedy i voucher na noc v apartmá na Zámku Jemniště.

Výtěžek z této akce pokryje náklady spojené s poskytováním registrovaných sociálních služeb Sociální rehabilitace a Podpora samostatného bydlení. Děkujeme všem zúčastněným za podporu  a odvahu, kterou prokázali svým vstupem do soutěže. Poděkování patří i všem sponzorům a těm, kteří se podíleli na organizaci celé akce.

Krásný den Vám za tým Rytmus Střední Čechy

přeje

Šárka Hašková

IMG_8961

IMG_8904

IMG_8898

 

Přejít nahoru