Již druhým rokem se lidé se zdravotním postižením měli možnost po deset týdnů setkávat v tanečním kurzu pořádaném organizací Rytmus  Střední Čechy, o.p.s..  Pod vedením taneční mistrové PaedDr. Blanky Takáčové a s vydatnou podporou asistentek a asistentů z řad studentů Gymnázia Benešov a Taneční školy Blanky Takáčové se třináct tanečních párů učilo tančit jak standartní, tak i latinskoamerické tance.
Kurz byl 25. listopadu 2017 zakončen slavnostním plesem se vším všudy. Nechyběly slavnostní róby dam, večerní obleky pánů, lehká nervozita a zároveň velká radost z tance i vzájemného sdílení. Ke slovu, tedy vlastně k tanci, se samozřejmě dostali i rodiče, přátelé a známí tanečníků.

Atmosféra byla báječná a nám nezbývá, než moc poděkovat všem zúčastněným: taneční mistrové PaedDr. Blance Takáčové za profesionální vedení kurzu, asistentům a asistentkám z řad studentů za velké nasazení, pronajímateli sálu Společenského centra Týnec panu Němcovi za snížené nájemné, Nadaci Umění pro zdraví za finanční příspěvek 2 000 Kč a v neposlední řadě všem zapáleným tanečnicím a tanečníkům.

nadace_umeni_pro_zdraviA na závěr jedno velké loučení. Organizace Rytmus Střední Čechy, o.p.s. ještě jednou všem děkuje za skvělou spolupráci a od příštího roku předává taneční kurz pro lidi se zdravotním postižením „pod křídla“ Taneční školy Blanky Takáčové. Přejeme všem mnoho úspěchů a příští rok se už my, pracovníci Rytmusu přijedeme jenom podívat.

tanecni_3

tanecni_4

tanecni_2

tanecni_1

 

Přejít nahoru