Tak se přihlaste do benefiční soutěže SPLAŠENÉ ŽIDLE, která se letos již po čtvrté bude konat ve čtvrtek 21.9.2017 od 15 hodin na Masarykově náměstí v Benešově.

Vloni se akce zúčastnilo 8 družstev po dvoučlenných posádkách a asi 100 diváků. Závodí se na kancelářských židlích kolem kašny. Jeden sedí a druhý ho tlačí. Nejrychlejší vyhraje zajímavé ceny. 1.cena je let balónem. 1.cena tipovací divácké soutěže je zdarma noc v apartmá zámku Jemniště. A spoustu dalších atraktivních cen. Hudební doprovod po celou dobu zajistí kapela LemRoucha.

JAK NA TO ?

Sestavte dvoučlenné družstvo. Můžete vytvořit i více družstev a závodit proti sobě. Pokud budete mít stejná trička s logem, budete mít díky této akci velkou propagaci.

Upozorňujeme, že startovné je 500 Kč na osobu. Výtěžek z této akce pokryje náklady spojené s poskytováním registrovaných sociálních služeb Sociální rehabilitace a Podpora samostatného bydlení pro lidi s hendikepem. Vaším sponzorským darem také pokryjeme část nákladů spojených s přípravou a organizací celé benefiční akce.

Přihlášku a prohlášení pro účastníky, prosím, vyplňte a oskenované pošlete na  mail: sarkahaskova@rytmus.org, nebo volejte na tel.: 773391189 ( po-st), nejpozději do poloviny srpna.

V případě sponzorského daru Vám vystavíme darovací smlouvu. Dáme také Vaše logo na plakáty akce a budete vyhlášeni všemi dostupnými médii ( moderátor akce, reklama na radiu Blaník, inzerce v místním tisku).  

Těšíme se na shledanou :). 

Hašková Šárka
tel.773391189
mail:sarkahaskova@rytmus.org

 plakat_SplaseneZidle_ikona 

Přejít nahoru